Bijbelboek Orgel

Daarom, zo zegt de Here HERE: Zie, Ik leg in Sion een steen ten grondslag, een beproefde steen, een kostbare hoeksteen van een vaste grondslag; hij die gelooft, haast niet.

Jesaja 28:16

Nieuws

Terug naar overzicht

Is vergeving te mooi om waar te zijn?


Datum: 22 april 2019

Op 28 april leidt ds. J. Breman uit Zwijndrecht beide diensten om 10 en 17 uur in De Wegwijzer.

's Morgens is het thema: Is vergeving door God te mooi om waar te zijn? Als je voor de jaartelling leefde, moesten er offerdieren in jouw plaats op het altaar geofferd worden, om voor jouw zonden en misstappen te betalen. Nadat Jezus aan het kruis gestorven is en met zijn offer voor al onze zonden betaald heeft, zijn er geen offerdieren meer nodig. Maar is onze schuld dan een gepasseerd station?

's Middags is het thema: Gods wegen zijn anders! Daarbij legt ds. Breman in de verkondiging uit dat Gods wegen niet doodlopen, bieden hoop voor de toekomst en willen tot bekering leiden.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel