Orgel Bijbelboek

De andere discipelen dan zeiden tot hem: Wij hebben de Here gezien! Maar hij zeide tot hen: Indien ik in zijn handen niet zie het teken der nagels en mijn vinger niet steek in de plaats der nagels en mijn hand niet steek in zijn zijde, zal ik geenszins geloven.

Johannes 20:25

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over honger en dorst hebben


Datum: 07 januari 2019

Zondag 13 januari leidt ds. G. Vos beide diensten in De Wegwijzer.

's Morgens om 10 uur is de Bijbellezing uit Mattheus 5. Wij vinden het erg wanneer mensen honger en dorst hebben en dat is het ook. Jezus zegt: Zalig (=gelukkig) die hongeren en dorsten naar de gerechtigheid, want zij zullen verzadigd worden. Een honger en dorst naar de gerechtigheid, een verlangen naar het goede van God, is niet erg, maar maakt gelukkig. God zorgt zelf voor verzadiging.

's Middags om 17 uur staat het doen van gerechtigheid door Jezus Christus centraal. Welkom in beide diensten op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Benieuwd naar waar de preken over zullen gaan? Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel