Orgel Bijbelboek

Hoor, Israël: de HERE is onze God; de HERE is één! Gij zult de HERE, uw God, liefhebben met geheel uw hart en met geheel uw ziel en met geheel uw kracht.

Deuteronomium 6:4-5

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over een inkijk in hemel


Datum: 22 oktober 2018

 Zondag 28 oktober leidt ds. G. Vos beide diensten om 10 en 17 uur in De Wegwijzer.

's Morgens wordt Openbaring 7 gelezen. Wanneer Johannes en de gemeenten worden verdrukt, krijgt de 90-jarige Johannes een inkijk in hemel. Hij ziet dat bij Christus zijn het belangrijkste van de hemel is. Het accent valt op de grootheid van Christus. Hoe kunnen gedeprimeerde mensen daar moed uit putten?

Om 17 uur is de Schriftlezing 2 Timotheus 3 en het thema: ranken en regels. Waarom mopperen we toch zo vaak over regels? Vooral ook omdat we toch zelf uitmaken wat we met die regels doen. Wanneer je als gelovige rank bent verbonden aan de wijnstok Christus krijg je een heel ander gevoel bij regels. Ze zijn meer als een plantenrek waardoor je veel beter kunt functioneren.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel