Bijbelboek Orgel

En Ik zal mijn aangezicht niet meer voor hen verbergen, wanneer Ik mijn Geest over het huis Isra─Śls heb uitgestort, luidt het woord van de Here HERE.

Ezechiel 39:29

Nieuws

Terug naar overzicht

Ds. G. Vos 25 jaar predikant


Datum: 13 oktober 2018

Op maandag 1 oktober jl. mocht dominee Vos gedenken dat hij 25 jaar geleden als Dienaar van het Woord is bevestigd in zijn eerste gemeente (Purmerend).

Ds. G. Vos is sinds 2014 predikant van de christelijke gereformeerde kerk in Mijdrecht. Hij werd op 7 april 1956 geboren in Elim, dat ligt tussen Hoogeveen en Coevorden in Drenthe. Werkte in het BO (Leeuwarden), het VWO (Enschede)  en in het MBO (Apeldoorn) als sectieleider. Zijn studie theologie deed hij in Groningen en in Apeldoorn en in 1993 werd hij predikant in Purmerend. Daarna diende hij vanaf 1998 de gemeente van Assen en was hij zendingspredikant in Mozambique. Voor zijn komst naar Mijdrecht diende hij als interim in Groningen.

Zondag 14 oktober leidt hij de morgendienst om 10 uur in De Wegwijzer. Na de dienst wordt de dominee en diens echtgenote Laura toegesproken en toegezongen. Daarna wordt dit jubileum gevierd tijdens het koffiedrinken in het verenigingsgebouw 't Kruispunt. Ieder die dominee Vos persoonlijk wil feliciteren met zijn jubileum is hartelijk welkom in de dienst en/of tijdens het koffiedrinken op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht.