Bijbelboek Orgel

Nu kijken we nog in een wazige spiegel, maar straks staan we oog in oog. Nu is mijn kennen nog beperkt, maar straks zal ik volledig kennen, zoals ik zelf gekend ben. Ons resten geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de grootste daarvan is de liefde.

1 Korintiërs 13: 12 - 13

Nieuws

Terug naar overzicht

Jeugdzondag in De Wegwijzer


Datum: 04 september 2018

Zondag 9 september leidt ds. G. Vos de diensten in De Wegwijzer om 10 en 17 uur. Het is dan jeugdzondag, het gekozen thema is Face 2 Grace.

's Morgens is de dienst gericht op de kinderen, 2 Samuel 9 is de schriftlezing. Koning David is 15 jaar vervolgd door koning Saul. Als Saul sterft wordt David zijn opvolger. Dan laat hij de gehandicapte kwetsbare kleinzoon van diezelfde Saul ophalen. Hij neemt hem op in zijn hofhouding. Als dat geen genade is...

's Middags is de dienst gericht op de tieners, dan wordt Micha 6 gelezen. Wat heb Ik verkeerd gedaan, vraagt God het volk, dat jullie mij zo behandelen? En ook jullie medemensen? Van schrik komt het volk met allemaal goedmakertjes. Er komen huiszoekingen. Valse inhoudsmaten en valse gewichten worden overal gevonden! Stop met je verstoppen en richt je blik op de genade van God!

Belangstellenden zijn hartelijk welkom op het adres Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel