Bijbelboek Orgel

Nadert tot God, en Hij zal tot u naderen.

Jakobus 4:8

Nieuws

Terug naar overzicht

Geen zorgen voor de dag van morgen in De Wegwijzer


Datum: 30 juli 2018

Zondag 5 augustus leidt ds. D. van der Wal uit Nieuw Vennep beide diensten om 10 en 18:30 uur.

De morgendienst zal gaan over 1 Petrus 5:6-11. Thema van de preek is: geen zorgen voor de dag van morgen? Wat voor de ene een grote zorg is daar haalt de ander de schouders voor op. En ook de situaties waarin wij verkeren zijn heel verschillend. Maar toch kent iedereen vroeg of laat wel bepaalde zorgen. Vroeg of laat kom je zorgen tegen. En dat is niet iets alleen van onze tijd. Maar de grote vraag is: Welke zorg is dat? Zijn dat je eigen zorgen? Of is het Gods zorg voor jou?

De middagdienst zal gaan over Jesaja 46: 1-13. Thema van de preek is: God of afgod? Wat is nu het beste? Dragen of gedragen worden? Voor velen is dat wel duidelijk: Dragen. Op eigen voeten staan. Dat is ons ideaalbeeld. Niemand wil afhankelijk zijn. Maar klopt dat wel? Wat doen we? Het dragen van afgoden of het gedragen worden door God?

Belangstellenden zijn hartelijk welkom op het adres Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel