Orgel Bijbelboek

Maar de vrucht van de Geest is liefde, blijdschap, vrede, lankmoedigheid, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid, zelfbeheersing.

Galaten 5:22

Nieuws

Terug naar overzicht

Vergeving en vrede in De Wegwijzer


Datum: 19 juni 2017

Zondag 25 juni leidt ds. G. Vos beide diensten in De Wegwijzer, die dan in het teken staan van de viering van het Heilig Avondmaal.

In de morgendienst om 10 uur gaat het over Psalm 22 vers 10. Wat een prachtig vers was dat bij de voorbereiding van het avondmaal en de doop van Bodine. Na een periode van depressie kan David weer zingen in het midden van de gemeente. De grote Zoon van David verlang ernaar om samen met de gelovigen het avondmaal te vieren. Waar wij zingen zingt hij nog meer.

In de avonddienst (die begint om 18:30 uur) zie je hoe het leven van David zich als een bloem uitvouwt, van God naar zijn broeders, naar de gemeente en naar alle generaties en alle volken. Je wilt vertellen over de vergeving en de vrede die er te vinden is bij God.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom op het adres Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees de complete tekst op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten