Bijbelboek Orgel

Jezus antwoordde en zeide tot hem: Indien iemand Mij liefheeft, zal hij mijn woord bewaren en mijn Vader zal hem liefhebben en Wij zullen tot hem komen en bij hem wonen.

Johannes 14:23

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over nieuwe wijn in nieuwe zakken


Datum: 01 mei 2017

Op zondag 7 mei leidt ds. J. van der Wal uit Baarn de dienst om 10 uur in De Wegwijzer. De preek gaat over Marcus 2 v 21,22 - nieuwe wijn in nieuwe zakken... Wat is er zo nieuw wanneer je in Jezus gelooft? We noemen het oude wijn in nieuwe zakken, als iets wel een nieuw jasje krijgt maar inhoudelijk tegenvalt. De uitdrukking is afgeleid van woorden van Jezus Zelf. Wat bedoelde Hij eigenlijk met zijn woorden?

Om 17 uur leidt ds. G.P.M. van der Linden uit Hilversum de dienst en gaat de preek over: je geloof belijden. Christenen belijden hun geloof. Daarmee zeggen ze wat voor hen de inhoud van hun geloof is. Maar nog veel meer: waarom ze geloven en wat hen geraakt heeft als blijde boodschap.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom op het adres Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees de complete tekst op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten