Bijbelboek Orgel

Daarom, zo zegt de Here HERE: Zie, Ik leg in Sion een steen ten grondslag, een beproefde steen, een kostbare hoeksteen van een vaste grondslag; hij die gelooft, haast niet.

Jesaja 28:16

Nieuws

Terug naar overzicht

Leven na Pasen in De Wegwijzer


Datum: 17 april 2017

Op zondag 23 april leidt ds. J. van Dijken uit Nieuw Vennep beide diensten om 10 en 17 uur in De Wegwijzer. De verkondiging zal gaan over Joh. 21, als het ware een toegevoegd hoofdstuk aan het Johannes evangelie. Met als centrale gedachte: "Leven na Pasen". We hebben de paasdagen achter de rug. Veel mensen hebben "The Passion" gezien, het Paasfeest in de kerkdiensten of weer op een andere manier gevierd. En nu gaat het leven weer verder. Pasen is een moeilijk te geloven verhaal. Je kunt het geloven of niet. Je kunt verder gaan alsof er niets gebeurd is. Je legt je neer bij de situatie in je eigen kleine wereld en in de grote wereld. Je kunt ook geloven en opstaan met de opgestane Here Jezus. Je kunt vernieuwd verder gaan. Je kunt vallen en blijven liggen, je kunt ook opstaan en met de opgestane Here met vallen en opstaan verder gaan.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom op het adres Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees de complete tekst op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten