Bijbelboek Orgel

En het overige viel in goede aarde en opkomende en uitstoelende gaf het vrucht, en het droeg tot dertigvoud, zestigvoud en honderdvoud toe.

Marcus 4:8

Nieuws

Terug naar overzicht

Profeet op de vlucht in De Wegwijzer


Datum: 21 november 2016

 

Zondag 27 november leidt ds. W.J. Quist uit Amersfoort om 10 uur de morgendienst van de eerste adventszondag. De verkondiging gaat over Openbaring 3: 20 met als thema “Jezus klopt... doe jij open?” Wist u dat 'advent' betekent 'komst'? De kerk gelooft dat Jezus (terug)komt om deze onze aarde weer helemaal gaaf en nieuw te maken. Gods nieuwe wereld. En dat Hij steeds weer naar ons toe komt om ons uit te nodigen mee te gaan naar die heerlijke toekomst.

Om 17 uur leidt ds. A. Versluis uit Ouderkerk a/d Amstel de dienst. De verkondiging is uit Jona 1: 1-16 met als thema: Profeet op de vlucht. Het gaat over Jona’s opdracht, onwil en ondergang (met een vraagteken).

Belangstellenden zijn hartelijk welkom op het adres Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees de complete tekst op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten