Bijbelboek Orgel

Broeders en zusters, de genade van onze Heer Jezus Christus zij met u. Amen.

Galaten 6:18

Nieuws

Terug naar overzicht

Veldjesfeestdienst in De Wegwijzer


Datum: 20 juni 2016

Zondag 26 juni leidt ds. G. Vos de diensten in De Wegwijzer. Als het goed is gegaan, dan zijn er dinsdag, woensdag en donderdag veldjesfeesten in Mijdrecht geweest. Daarom is er 's morgens om 10 uur een gezinsdienst. Alle kinderen van het veldjesfeest worden daarvoor uitgenodigd en mogen iedereen meenemen. Na de dienst zijn er verrassingen voor hen. De kerntekst is Lucas 15 vers 15. Jezus zegt tegen de deftige mensen die alles beter wisten: je kunt beter lammen en blinden uitnodigen op een maaltijd. En niet steeds maar andere voorname mensen. Je krijgt dan minder eer van mensen, maar juist zegen van God. Want je nodigt hen uit om hen goed te doen.

 In de avonddienst (aanvang 18:30 uur) denkt ds. Vos met de aanwezigen na over de verlegenheid met en rijkdom in het bijbelse spreken over een God als Vader, Zoon en Heilige Geest.

  Belangstellenden zijn hartelijk welkom op het adres Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees de complete tekst op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten