Orgel Bijbelboek

Hoeveel beter is het, wijsheid te verkrijgen dan goud, hoeveel verkieslijker is het, verstand te verwerven dan zilver!

Spreuken 16:16

Nieuws

Terug naar overzicht

Bruid beschuldigd van ontrouw


Datum: 13 juni 2016

Zondag 19 juni leidt ds. D. Quant uit Houten de diensten in De Wegwijzer.

's Morgens (aanvang dienst 10 uur) is de schriftlezing uit Jesaja 5: 1-16. Stel je voor: een bruidegom die ter gelegenheid van de bruiloft zijn vrouw toezingt, en die haar dan ineens gaat beschuldigen van ontrouw… dat maak je toch niet mee? En een echtgenoot die in het openbaar zijn vrouw te schande zet, dan zeg je toch: wij horen dat liever niet? Toch is dat wat God zegt over zijn volk. Pijnlijk, maar uiteindelijk ook moedgevend, zo zal tijdens de preek blijken.

 In de avonddienst (aanvang 18:30 uur) wordt uit Jesaja 2: 1-18 gelezen. In dat stukje uit de Bijbel staan ongelooflijke woorden: ‘vrede’ en ‘vragen naar God’. Van beide zeggen wij vandaag: kom er eens om. Dat kan toch helemaal niet? Alom gist het in de wereld, het terrorisme is niet van de lucht. En vragen naar God? Minder en minder, toch…?

  Belangstellenden zijn hartelijk welkom op het adres Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees de complete tekst op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten