Bijbelboek Orgel

Jezus zeide tot haar: Ik ben de opstanding en het leven; wie in Mij gelooft, zal leven, ook al is hij gestorven, en een ieder, die leeft en in Mij gelooft, zal in eeuwigheid niet sterven.

Johannes 11:25-26

Nieuws

Terug naar overzicht

Lijdenstijd in De Wegwijzer


Datum: 08 februari 2016

Op zondag 14 februari staan de diensten in De Wegwijzer in het teken van de lijdenstijd: een aantal weken in het jaar dat we heenleven naar Goede Vrijdag en Pasen: de dood en opstanding van Jezus. Om 10 uur staat ds. M. Bot uit Maassluis stil bij de uitspraak die de evangelist Johannes als een bordje boven heel dat lijden van Jezus hangt: 'Jezus heeft zijn kinderen lief tot het einde'. We zullen zien dat Jezus' liefde voor ons tot het uiterste gaat.

 Om 17 uur leidt ds. G.P.M. van der Linden uit Hilversum de middagdienst, waarin we verder nadenken over de inhoud van de kerkdienst. Met name over de voorbereiding op, en de gebeden in de eredienst.

 Belangstellenden zijn hartelijk welkom op Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees het artikel ook op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten