Orgel Bijbelboek

Want wij hebben niets op de wereld medegebracht; wij kunnen er ook niets uit medenemen.

1 Timoteus 6:7

Nieuws

Terug naar overzicht

Tweede Adventszondag in De Wegwijzer


Datum: 30 november 2015

 

Zondag 6 december leidt ds. G. Vos beide diensten in De Wegwijzer.

 Om 10 uur begint de morgendienst. Het thema voor de adventstijd is: In blijde verwachting. Op deze tweede adventszondag belicht ds. Vos alle bijzonderheden waarmee de zwangerschap van Elisabeth, de moeder van Johannes de Doper is omgeven. De lezing is uit Lukas 1. De op een na grootste profeet van Israël gebruikte heel zijn bediening om een weg te banen voor de Messias. Zo belangeloos, zo overeenkomstig de bedoelingen van de Vader van Jezus Christus. Er is veel in deze geschiedenis waarmee we vandaag mee verder kunnen.

 Om 17 uur begint de middagdienst. Kan een bewust mens in deze tijd verzocht worden of van de weg raken? Kan een Christen verzocht worden? Volgens het Onze Vader kan dat. In het Onze Vader zijn drie delen. Het eerste en het derde gaan over het koninkrijk der hemelen. Het middendeel gaat over het dagelijks brood, vergeving krijgen en geven, bescherming tegen verleiding en de boze. Het laatste staat in de top drie die Christus ons leert bidden. We willen ons er opnieuw in verdiepen.

 Belangstellenden zijn hartelijk welkom op Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees het artikel ook op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten