Bijbelboek Orgel

En Ik zal mijn aangezicht niet meer voor hen verbergen, wanneer Ik mijn Geest over het huis Isra─Śls heb uitgestort, luidt het woord van de Here HERE.

Ezechiel 39:29

Nieuws

Terug naar overzicht

Nachtmerrie of droom in De Wegwijzer


Datum: 02 november 2015

 

Zondag 8 november leidt ds. J. van Dijken uit Nieuw Vennep beide diensten in De Wegwijzer.

Om 10 uur is het thema vanuit 2 Kronieken 28: Durf je alleen te staan? Mensen praten met elkaar mee en praten elkaar na. Soms hoor je opeens een tegendraads geluid. Zondagmorgen gaat het over de onbekende profeet Oded. Hij nam het op voor krijgsgevangenen en trotseerde daarmee een heel leger. Oded durfde…. u en jij ook?

 Om 17 uur begint de middagdienst. Vanuit psalm 27 is het thema: Nachtmerrie of droom? God geeft een mens een droom, dat heb je nodig om ergens vanuit en naartoe te leven. Gods droom is geen luchtkasteel, meer een stad met stevige fundamenten. “Als ik toch niet had geloofd … “zegt een psalm. Je moet er niet aan denken.

 Belangstellenden zijn hartelijk welkom op Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees het artikel ook op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten