Orgel Bijbelboek

De God nu der hope vervulle u met louter vreugde en vrede in uw geloof, om overvloedig te zijn in de hoop, door de kracht des heiligen Geestes.

Romeinen 15:13

Nieuws

Terug naar overzicht

Vergeving in De Wegwijzer


Datum: 26 oktober 2015

Zondag 1 november leidt ds. G. Vos beide diensten in De Wegwijzer.

Om 10 uur is het thema: Verbindende mensen. Ze brengen de verbinding in een groep. Bijvoorbeeld een gezin. Wat is dat mooi. Johannes kent gemeenschap met God, door Jezus Christus. De man is in de 80, en nog verwondert hij zich erover. In zijn brief (1Johannes 1) geef hij onomwonden aan: ik wil dat jullie - de lezers - ook verbinding hebben met God. Hij heeft een antwoord voor ieder die zich afvraagt: hoe krijg ik gemeenschap met God?

 Om 17 uur begint de middagdienst met als thema: Vergeving, vanuit Mattheus 18: 21-35. Vergeven is belangrijk, om jezelf vrij te maken. Toch hoor je zelden iemand opgelucht vertellen over iets dat hij heeft kunnen vergeven. Als het gaat om frustraties is het geheugen van mensen vaak optimaal. Vanwege ons gevoel voor gerechtigheid. Pas wanneer iemand het voor je opneemt kom je tot rust.

 Belangstellenden zijn hartelijk welkom op Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees het artikel ook op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten