Bijbelboek Orgel

Maar de vrucht van de Geest is liefde, blijdschap, vrede, lankmoedigheid, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid, zelfbeheersing. Tegen zodanige mensen is de wet niet.

Galaten 5:22-23

Nieuws

Terug naar overzicht

Petrus en Johannes uit de gevangenis, in de verdrukking


Datum: 21 september 2015

Ds. G. Vos gaat op zondag 27 september voor in De Wegwijzer. Beide diensten zullen in het teken staan van het Heilig Avondmaal.

  Om 10 uur leest ds. Vos Genesis 13 vers 14-18. Lot kiest voor een welvarend gebied buiten het beloofde land. Abraham voelt zich verlaten. Opeens weet hij God bij zich. Kijk eens goed om je heen. Vertrek niet Abraham, want in dit land ga ik je zegenen. Wat zou jij doen? Kies je een schijnbaar veelbelovende kans boven een zorgzame trouwe God?

 Om 17 uur leest ds. Vos Handelingen 4 23-31. Petrus en Johannes zijn net vrijgekomen uit de gevangenis. Daar zijn beland om hun geloof in Christus. Ze sluiten zich niet op in een schulp van teleurstelling. In de kring van de gemeente roepen ze de Vader van Christus aan. Of hij tussenbeide wil komen nu ze verdrukt worden.

 Belangstellenden zijn hartelijk welkom op Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees het artikel ook op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten