Bijbelboek Orgel

Wanneer Christus verschijnt, die ons leven is, zult ook gij met Hem verschijnen in heerlijkheid.

Kolossenzen 3:4

Nieuws

Terug naar overzicht

Andreas centraal in De Wegwijzer


Datum: 27 juli 2015

Op zondagmorgen 2 augustus om 10 uur leest ouderling H.J. Warning een preek in De Wegwijzer. In de samenleving heb je wel mensen die voortdurend op de achtergrond leven. Ze treden nooit naar voren, nooit komen ze voor het voetlicht. Hun naam komt niet in de krant, die verschijnt niet op facebook; ze staan eenvoudigweg niet in de schijnwerpers. Dit kom je ook al in de tijd van de Heere Jezus tegen. Jezus begon zijn rondwandeling op aarde met het roepen van zijn discipelen. Daar zitten bekende namen bij, zoals: Petrus, Johannes, Judas, …en Andreas. Andreas kennen wij als de broer van Simon Petrus, maar verder niet. In de morgendienst staat de persoon van Andreas centraal vanuit het evangelie naar Johannes, hoofdstuk 1: 35-52.

 Om 19 uur gaat ds. P.J. den Hertog van Amsterdam-De Bron voor. Hij leest in de Bijbel uit Lucas 10 vers 38-42 en Colossenzen 1 vers 15-29. Het thema van de verkondiging is “Maria toch!”.

 Belangstellenden zijn hartelijk welkom op Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees het artikel ook op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten