Bijbelboek Orgel

Wordt nuchter en waakzaam. Uw tegenpartij, de duivel, gaat rond als een brullende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden. Wederstaat hem, vast in het geloof, wetende, dat aan uw broederschap in de wereld hetzelfde lijden wordt toegemeten.

1 Petrus 5:8-9

Nieuws

Terug naar overzicht

Veldjesfeest dienst in De Wegwijzer


Datum: 05 juni 2017

Op wo, do en vr om 19 uur zorgen enthousiaste jongemensen voor een fijn kinderprogramma in de wijken Wickelhof, Molenland en Hofland.

Zondag 11 juni om 10 uur is er voor alle kinderen veldjesfeest dienst in de kerk aan de Kon. Julianalaan 22. Vanuit Johannes 4 gaat het over water waarna je geen dorst meer krijgt. Jezus spreekt erover met iemand die van het ene nare avontuur in het andere rolt. Het kan anders: wat een opluchting. Alle kinderen en ouders in Mijdrecht zijn welkom!

De avonddienst begint om 18:30 uur. De tekst uit Handelingen 3:21 staat dan centraal. Mensen bidden tot God in de naam van Jezus Christus. Hij vormt op aarde een gemeente, die op een bijzondere manier omgaat met Christus en met elkaar. Hoe kan Christus ons vanuit de hemel redden en helpen?

Belangstellenden zijn hartelijk welkom op het adres Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees de complete tekst op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten