Orgel Bijbelboek

Gerechtigheid zal de gordel zijner lendenen zijn en trouw de gordel zijner heupen.

Jesaja 11:5

Nieuws

Terug naar overzicht

Vrucht dragen in De Wegwijzer


Datum: 13 juli 2015

Op zondag 19 juli begint om 10 uur de morgendienst in De Wegwijzer. Door vakantie van de eigen predikant ds. G. Vos leest ouderling J.W.G. Koning een preek die gaat over vrucht dragen. Wat is dit en wat doet dit? Naar aanleiding van Johannes 15, het bekende gedeelte over de ware wijnstok, wordt de vraag behandeld wat vrucht dragen inhoudt. De vrucht van de wijnstok is een geliefd product. Is dit ook zo met de vrucht van de Ware Wijnstok? Al vragend komen we tot een antwoord.

 In de avonddienst (aanvang 18:30 uur) gaat ds. H. van Eeken uit Delft voor. Het thema is: Stil tot God. Juli en augustus zijn voor veel mensen wat rustiger maanden. Maar lukt het ook om echt tot stilte te komen? Vanuit de Bijbel luisteren we naar wat de Bijbel zegt over stilte. We ontdekken dat er verschillende soorten stiltes zijn. Stilte vanwege God, stilte tot God en de stilte van God. Welke stilte ervaren wij? Of naar welke stilte verlangen wij? Ds. Van Eeken vertelt daar meer over in de avonddienst.

 Belangstellenden zijn hartelijk welkom op Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees het artikel ook op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten