Bijbelboek Orgel

Want er is geen onderscheid tussen Jood en Griek. Immers, één en dezelfde is Heer over allen, rijk voor allen, die Hem aanroepen; want: al wie de naam des Heren aanroept, zal behouden worden.

Romeinen 10:12-13

Nieuws

Terug naar overzicht

Veldjesfeest dienst in De Wegwijzer


Datum: 22 juni 2015

Op zondag 28 juni gaat ds. G. Vos in beide diensten voor in De Wegwijzer.

 Zondagmorgen zijn alle kinderen van de Veldjesfeesten uitgenodigd. Vanaf dinsdag waren ze bezig met het spel, de Bijbelverhalen en verwerkingen. In de morgendienst (aanvang 10 uur) is het thema: contact maken met God. In Lucas 15 is daarvan een heel mooi en duidelijk voorbeeld zichtbaar. De jongste zoon heeft de erfenis gevraagd nog voordat zijn vader overleden was. Eigenlijk heeft hij van zijn kant alle banden daardoor verbroken. Hij trekt naar het buitenland; maar het loopt slecht met hem af. Door een diepe knieval hoopt hij weer terug te kunnen keren in het huis van zijn vader, maar dan als knecht. Zijn vader praat echter dwars door zijn schuldbelijdenis heen en omhelst hem. Hij mag als zoon weer terugkeren. Is dat geen contact?

 In de avonddienst (aanvang 18:30 uur) is de vraag aan de orde wanneer een gebed nu eigenlijk wordt verhoord? Jezus zegt: alles wat u de Vader zult vragen in mijn naam dat zult u ontvangen opdat uw blijdschap volkomen zal worden. We moeten dus bezig zijn met de vraag: wat is bidden in de naam van Christus?

 Belangstellenden zijn hartelijk welkom op Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees het artikel ook op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel

Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten