Bijbelboek Orgel

Nu kijken we nog in een wazige spiegel, maar straks staan we oog in oog. Nu is mijn kennen nog beperkt, maar straks zal ik volledig kennen, zoals ik zelf gekend ben. Ons resten geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de grootste daarvan is de liefde.

1 Korintiërs 13: 12 - 13

Nieuws

Terug naar overzicht

Hemelvaart vieren in De Wegwijzer


Datum: 12 mei 2015

Koning incognito

Op donderdag 14 mei zal ds. G. Vos de dienst leiden. De schriftlezing is uit Handelingen 11 vers 1-11. Nadat Jezus tot het uiterste was gegaan in zijn daad van zelfverloochening en zelfopoffering, werd Hij opgenomen in de hemel. Hij kreeg de bevoegdheid redding te schenken aan hen die in zijn naam geloven en zijn werk aanvaarden.

Zegenende, zelfopofferende liefde is de belangrijkste kwalificatie voor zijn manier van regeren binnen het Koninkrijk der hemelen. Alleen de Vader heeft een hogere positie dan Jezus en dat zal altijd zo blijven. De Bijbel spreekt over Jezus, die 'aan de rechterhand van de Vader' is en door zijn Heilige Geest ons bereikt. De rechterhand is de blijde kant. Tot aan ons heengaan  en Zijn wederkomst nodigt Hij ons binnen. Niet zichtbaar wel merkbaar. 

 Belangstellenden zijn van harte welkom op Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/online+diensten