Orgel Bijbelboek

want Hij zal aangaande u zijn engelen gebieden, dat zij u behoeden op al uw wegen; op de handen zullen zij u dragen, opdat gij uw voet niet aan een steen stoot.

Psalmen 91:11-12

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over Aan de voeten bij Jezus zitten


Datum: 08 juli 2014

Onderstaand bericht is naar de krant verzonden:

De Wegwijzer over Aan de voeten bij Jezus zitten

Dominee K.T. de Jonge uit Nieuwegein leidt beide kerkdiensten op zondag 13 juli. De morgendienst begint om 10 uur. ‘Laat maar eens zien wat jij daar allemaal beweert.’ Dat zeggen we tegen iemand die hele verhalen houdt. In de verkondiging komt aan de orde dat aan je geloof laten zien ook iets vooraf gaat: namelijk luisteren naar Jezus. Aan de voeten bij Jezus zitten, is de beste keus die je kunt maken, om vervolgens te doen wat je van Hem hebt gehoord.

De avonddienst begint om 18.30 uur volgens het zomerrooster. De dominee gaat in op het spreekwoord ‘Spreken is zilver en zwijgen is goud’. Maar soms zit je helemaal fout als je zwijgt. Als iemand onrecht wordt aangedaan. En die ander kan niet voor zichzelf opkomen. Dan moet je spreken. Zeker voor de vele armen en verdrukten in onze samenleving. Want God is een helper voor wie geen helper heeft.

 Belangstellenden zijn van harte welkom op Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees het artikel ook op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/online+diensten